tiistai 4. maaliskuuta 2014

Kuulumisia

Heissulivei!

En olekkaan vielä koskaan tehnyt kuulumispostausta. Nyt, istuskellessani tässä soffan pohjalla, surffaillessani tripadvisorissa ja trivagossa katsellen Dubain hotellitarjontaa, rakkaani tehdessä töitä ruokapöydän ääressä, odotellessani kalkkunan filettä uunista ja valmistautuessani henkisesti rankkaan loppuviikkoon tuli minulle sellainen olo, että nyt voisi olla tämän aika.

Tällä viikolla jatkui taas opiskelu täydellä höyryllä. Luentoja on pitkästä aikaa jokaiselle viikonpäivälle, päivittäin on enemmän kuin yksi luento ja näiden lisäksi ainakin yksi harjoitus-/demoryhmä. Lisäksi muutaman viikon sisään on tulossa intensiivikurssi, mikä tarkoittaa 8-16 täysipäiväistä opiskelua saman asian tiimoilta. Sekaisin on tällä hetkellä sekä perus- että syventäviäopintoja, joten voin vakuuttaa että rajoittunut miehinen aivokapasiteettini on koetuksella. Mutta mukavaahan tämä on ja sitä jaksaa, kun tekee mistä tykkää..


Koulun ohella tälle viikolle sattui mukava työsuma. Muutama työtoverini lähti yhteiselle etelänlomalle, mikä tarkoitti sitä, että meille osa-aikaisillekin tarjoutui reilummin töitä tehtäväksi. Mikäli ette vielä tienneet, olen työskennellyt pienen ikäni ruokakaupoissa koulun ohella. Tällä hetkellä työskentelen Turkkusessa pienehkössä marketissa ilta- ja viikonloppuvuoroja kahdesta neljään vuoroa viikossa (Tälle viikolle siunaantunui viisi).

Tälläkin viikolla päivät on alkanut salijumpalla ennen kouluun lähtöä. Tämä on tarkoittanut palaamista normaaliin heräämisrytmiin ja Nokia tunet (tai no herätysääni, mut kumminkii..) pärähtää soimaan yöpöydällä puoli seitsemän aikoihin. Kerkesin tuossa mennä viikkoina tottua jo klo kahdeksan herätyksiin, joten tänääkin oli paikkailtava aamuheräämistä parin tunnin päiväunilla, kun kerran sellaisiin mahdollisuus annettiin.


Ruokaa en ole paljon sen kummemmin ehtinyt tekemään/ajattelemaan. Maanantain kylmä pasta-jauheliha-vihannessekoitus-raejuustosörsseli nautittuna tupperware kulhosata koulunkäytävillä kuvastaa melkoisen hyvin tämän hetkisiä "kokkailujani". Toisaalta nautin suunnattomasti tästä aikataulutuksesta ja kiiruusta. Ei tarvia keksiä tekemistä, tunnen olevani aikaansaava, pienet lepohetket tuntuvat ansaituilta ja mikä hienointa aika kuluu nopeati. Viimeisin meinaan tarkoittaa sitä, että reissuun lähtö on pian ovella ja sen jälkeen aika saa minun puolestani madella ainakin tuon viikon verran.


Tämän postauksen kuvat ovat sieltä täältä menneiltä päiviltä. Palailen taas astialle piakkoin, mutta mitään tarkkoja päiviä en uskalla lupailla. Kuten sanottua, muutamia toivejuttuja on nyt työn alla ja lähinnä niiden toteutuminen on kuvia vailla. Minulle tuntuu tuo kameran mukana kantaminen olemaan näet jokseenkin ylitsepääsemättömän vaikeaa..

Kalkkuna on kypsää, maha kurnii ja kroppa vaatii nyt pienen venyttelyn. Sekalaisessa järjestyksessä suroritan edellämainittujen seikkojen vaatimat toimenpiteet ja sitten unta. Ehkä sängyssä jakso korttitaloa. (House Of Cards, Mona on perskules saanut minutkin koukutettua) Siinä tämän illan plääni!

Kuulemiin!

Ps. Seurailla saa edelleen blogilistalla ja tykkäillä facebookissa!

11 kommenttia:

 1. Hei Eetu! Osaisitko suositella Turusta keskustan alueelta kuntosalia miespuoliselle henkilölle? Poikaystäväni muutti työnperässä Turkuun loppuvuodeksi ja miettii millä kuntosalilla alkaisia käymään. Tulitkin heti mieleen kun blogiasi olen lueskellut, että olisikohan sinulla mahdollisesti kokemuksia keskustan eri saleilta? :) Osaisitko sanoa missä olisi nimenomaan hyvä sali, hyvät laitteet ja irtopainot, mitään ryhmäliikuntoja kun tuo ei harrasta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Linda! Keskustan kuntosaleista olen tosiaan vilkuillut muutamia, mutta itse olen treenaillut kaikki nämä vuodet, muutamaa poikkeustreeniä lukuunottamatta, linja-autoaseman kupeessa olevalla Gym2000:lla. Gymi on hyvä sali. Uudet laitteet, hyvät "telineet" penkit yms., laaja käsipainoskaala ja maailman paras henkiökunta. Huonoja puolia täällä on tilan puute. Kyykkypaikkoja, penkkejä ja vapaapaino-rymyämistilaa on vain yhdelle henkilölle kerrallaan. Varsinkin iltapäivisin jos tykkää treenailla, on salilla usein niin paljon väkeä, että joutuu odottelemaan. Itse en ainakaan voisi kuvitella treenaavani täällä iltapäivisin, niin paljon väkeä siellä välillä on ollut.. Aamuisin/aamupäivisin jos pääsee jumpalle, niin ruuhkaa ei ole. Tällöin niin valitsisin gymin ehdottomasti!
   Eerikinkadulta löytyy PP fitness center, joka on myös monen "kovaa" treenaavan suosiossa. Aikalailla gymiin verrattavissa, mutta laitekanta on aavistuksen laajempi, joskin vanhempi. Tilaa on myös enemmän.
   Jos harrastaa enempi voimailua ja vapaiden painojen kanssa touhuamista valintani olisi Sali82 helsingintiellä. Siellä on vanhaliiton meiningillä paljon tilaa ja useita paikkoja mm. penkkipunnerrukselle, kyykylle ja maastavedolle. Laitteet on hieman pelkistetymmät, kuin muualla ymmärtääkseni.
   Toivottavasti näistä vinkeistä oli apua miekkoselle. Sanohan, että nykäsee hihasta, jos gym2000:lle eksyy ja satutaan samaan aikaan jumpalle! :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta, pitääpä linkata poikaystävälle! :) Tuo gym2000 on tullutkin googlattua kun olen miettinyt itsellekin salia missä käydä pidemmillä Turku-lomilla!

   Poista
 2. Sulla on niin mainio tyyli kirjottaa! Sellanen rentsi, rupee oikein hymyilyttämään kun lueskelee näitä juttuja!:D keep going!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Hei thänks! I will keep going, kunhan nyt vaan löytyy aikaa tähän hektiseen arkeen.. Aika, mikä ihan tekosyy.. Kiitti viä ja palaillaan toivottavasti piakkoin!

   Poista
 3. Moikka! Mistä korusarjasta löysit kihlasormukset teille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkö haluu vastata vai ootko unohtanut :) ?

   Poista
  2. Oon unohtanu, mut haluan vastata:). En millään muista mistä toi Monan sormus on. Timanttisilta sen hain ja otin sen mikä oli nätein. ;) Omani olen hukannut jo kahdesti, joten minä kannan kaikista halvinta rinkulaa..

   Poista
 4. millon jatkat blogia :((

  VastaaPoista
 5. Meillä on sama sukunimi😃

  VastaaPoista