sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Lets get started!

Kaikki hyvä lop.., siis alkaa aikanaan, vai miten se meni?..

Uuden vuoden 2014 uudet kujeet tarkoittavat kohdallani astumista bloggaamisen ihmeelliseen maailmaan. Vaikka blogin kirjoittaminen omalla kohdallani onkin uusi juttu, olen jo vuosia seurannut rakkaan kihlattuni matkaa blogialan ammattilaiseksi. Ajatus omasta blogista on kytenyt siinä sivussa pikkuhiljaa ja nyt tämä ajatus saa luvan konkretisoitua.

Alkuun lienee sopivaa turista hieman itsestäni. Annan "basic" informaation miehekkäästi pallukkaluettelona:
  • mies
  • 25-vuotta
  • Turku
  • lukio -> AMK -> Kauppakorkeakoulu
  • insinööri (autotekniikka)
  • kihloissa
  • ulkomuoto:
(Kuva valittu teemaan sopivasti. Eväät mukana..)

Mitäpäs sitä muuta?.. Varkaudesta, savon sydämestä, olen siis kotoisin ja viitisen vuotta takaperin muutin koulun perässä Turkuun. Autotekniikan insinööriksi valmistuin viime keväänä (älkää säikähtäkö, en anna sen näkyä blogissa) ja kauppatieteiden kanditutkielman sain valmiiksi menneenä syksynä. Koulut jatkuu siis vielä ainakin pari vuotta. Koulun käynnin ohella arjen täyttää tällä hetkellä kuntosalitouhut, kotikokkailu ja työt kaupan setänä. Arjen askareet tulevatkin olemaan tämän blogin kantava teema ja aihealueet rakentuvat pitkälti niiden ympärille.

Omat tavoitteeni tämän blogin osalta on tuottaa sisältöä, joka on itseni näköistä, avointa ja rehellistä. Mitään varsinaista kategoriaa en osaa vielä tässä vaiheessa kirjoittelulleni antaa, mutta todennököisesti aikas sapuskapainotteiseksi blogi muodostuu. Toki siinä ohessa tulen turisemaan paljon muutakin.

Tässäpä sitä ensimmäistä tekstiä jo tulikin. Seuraavaa odotellessa voitte lueskalla taidonnäytteitäni vieraileva tähtenä Monan blogissa muun muassa täältä.

Ensi kertaan!

-Eetu

Ps. Facebookissakin voitte tykkäillä. Postaukset ja muut touhut päivittyy sinne reaaliajassa.

33 kommenttia:

  1. Onko lukijapalkkia (voisin tehdä tilin ja liittyä lukijaksi) tulossa tai sähköpostiohjelmaa josta voisi tilata potauksesi sähköpostiin?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Ilmeisesti Mona laitto just ton lukijapalkin tohon reunaan, että se ainakin löytyy. Kiva kun oot mukana seuraamassa!

      Poista
  2. Kuvan vaaleanpunaiset sukat !!!!
    Tuskin maltan odottaa, mitä tulossa...................
    Oisko kuitenkin viisasta lopettaa heti alkuunsa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vois olla.. :) Mutta koitetaan nyt hetki, eikä heti luovuteta. Mukavaa, kun olet mukana seuraamassa mitä tuleman pitää. Ja on mulla muuten noita vaaleenpunasia sukkia enemmänkin. Mites nämä? -> https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4086888786748&set=a.4086890426789.1073741829.1718543040&type=1&theater

      Poista
  3. Jes! Monan blogi on ihana ja tännekin tulen varmasti kurkkimaan kuulumisiasi. Ollaan muuten samassa koulussa, sinut sieltä käytäviltä olen bongannut Monan blogin kautta. :) Mukavaa sunnuntaita!

    t. http://cloudberryslife.fitfashion.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno homma jos ja kun käyt täälläkin kurkkimassa! Kävinpäs itekkin kattoo tuota blogias niin voidaan sit ens kerralla koulun käytävillä morjestaa.. :)

      Poista
  4. Hyvä hyvä kun alat kirjoittamaan.. :)

    VastaaPoista
  5. Eiiiikä, mahtavaa! :) kaikkea hyvää blogitaipaleellesi, etenkin niitä ruokapostauksia vesi kielellä odottelen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset ja etenkin niitä sapuskajuttuja tuleman pitää.. :)

      Poista
  6. Tälläkö sitten rahoitetaan häät ja uusi asunto?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika reipasta kysellä moista, eiköhän niille löydy omat rahoituksensa. :)

      Poista
    2. heheh.. Saahan tuota kysellä ja komiaahan se ois jos rahotus hoitus tätä kautta. Mutta tuskimpa vaan.. Harmi :)

      Poista
    3. Entäs sitten vaikka rahoitettaisiinkin? Onhan blogi Monallekin työ josta hän ansaitsee rahaa, eikös asunto ja häät ym. eläminen yleensä palkkatuloin kustanneta? Hohhoijaa. Tosi ikävää Eetu että tälläiset toverit heti löysivät tiensä tänne. Mutta.. eipä se itseltä pois ole että joku ei kestä edes yhtä postausta sinulta ;D

      Poista
    4. :) Näinpä ja toisaalta olen imarreltu, kun näkevät tuonkin vaivan minun vuokseni :D. Kiitti tuesta!

      Poista
  7. Kivaa, hauska lukea miehisestä näkökulmastakin asioita :)

    VastaaPoista
  8. Mukava kuulla että minunki jaarittelut kelpaa :).. Tervetuloa mukaan!

    VastaaPoista
  9. Hahhahaaa, mä jo vähän aikaa toivoin että tämä olisi vitsi. Ei taida olla. Mainokset tulee varmaan olemaan iso osa tätäKIN blogia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä yleensä aika humoristinen persoona, mutta näin vakavalla aiheella ei sentään toine vitsailla. Ja eiköhän täälläKIN aika pitkälle pysytä teemassa, eli ruokaa, terveyttä ja arjenaskareita mainosten sijaan..
      Toivottavasti pysyt kyydissä jatkossakin!

      Poista
  10. Mä olenkin Monan blogissa jo hehkuttanut tätä! :D Ihan mahtavaa että päätit lähteä bloggaamaan!!!!!! Mona on niin ihana ja te olette yhdessä nii ihania :) Toivon niiiiin paljon kaikkea hyvää sulle ja sun blogi uralle!!!! Sulla on kyllä niin loistava kumppani joka varmasti tukee ja auttaa sua 100% sun blogitaipaleella :) Päivittyykö sun blogi muuten blogloviniin? En löytänyt sitä sieltä ja sen kautta seuraan kaikki blogeja. Saitkin heti sitten kunnon tervetulon blogimaailmaan idiootti anonyymien kautta :D Muista että meitä jotka tukee sua on kuitenkin enemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiitti Milla! Mona on kyl melkonen tapaus, mut varsin ihana sellanen. Ja kyl mä uskon et ainakin piakkoin blogi löytyy myös bloglovinin puolelta.
      Mä jotenkin kierolla tavalla tykkään noista anonyymikommenteista, otan sen oikeestaan kunnian osoituksena, kun jaksavat uhrata aikaansa, vaikkakin sitten mollaamiseen:)..
      Mut mukavempaahan se on, että on teitä tukijoita enempi. Kiva ko oot messis!

      Poista
  11. Ihmiset on rasittavia, älä välitä! :)

    VastaaPoista
  12. Ihan huippua että perustit blogin! Monan blogia oon seurannut jo pidemmän aikaa ja sieltä kautta oot tullut "tutuksi"! Tsemppiä, täältä löytyy yksi innokas lukija :)
    -Jonna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuttujuttu siis:) ja kiitokset! Tervetuloa mukaan!

      Poista
  13. Jee jään seuraamaan!! :)

    VastaaPoista
  14. Jei, kivaa että olet alkanut kirjoittelemaan, myös täällä odotellaan herkku-reseptejä! :)

    Näyttää muuten siltä, että täältä suunnalta löytyy blogille kaksi aktiivista lukijaa, olen nimittäin joutunut kääntämään nämä postaukset myös innokkaalle T:lle! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Maija! Voitte sit T:n kans kokkailla yhdessä ikäväänne täältä poimittuja herkkuja ;). Terveiset ja nähdään toivottavasti pian!

      Poista
  15. hei cool !! :D vitsit miten magee idea!!
    jään seuraamaan!:D
    ja onnea kandista!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heiii, tattista ja samoin! :) Koitahan pärjäillä siellä kaukomailla!

      Poista
  16. Täällä ilmottautuu varkautelainen lukija. Jään seuraamaan kirjoituksia. :)

    -jenna

    VastaaPoista